Billig transport i København? Oniversal til tjeneste!

Har du brug for billig transport i København? Hos Oniversal står vi klar til at rykke hurtigt ud, når du har noget, der skal flyttes. Vi er et erfarent transportfirma, der i mange år har leveret flytteløsninger til både private og erhverv – altid med fokus på god service og høj kvalitet. Uanset om der er tale om en større flytning, eller du blot har brug for at flytte et par småting, står vi klar til at hjælpe dig.

Vil du have et godt tilbud på billig transport i København og på resten af Sjælland? Så ring til os på 22 56 18 82 – det er ganske uforpligtende.

Vi flytter stort og småt – Altid til små priser

Vi er et fleksibelt transportfirma, der både har erfaring med små flytninger – eksempelvis for virksomheder, der skal have flyttet et skrivebord, en computer eller en kopimaskine fra en lokation til en anden, eller for dig, der bor i en mindre studielejlighed, der lige har brug for lidt hjælp til transport af de større møbler. Billig transportfirma i København? Vores priser starter ved 600 kr. for en enkelt flyttemand, der hjælper dig i en time (transport inkluderet).

Ved de større flytninger (eksempelvis inventar fra villaer og virksomheder) anbefaler vi en mere skræddersyet løsning, så hele flytteprocessen kommer til at forløbe nemt og problemfrit. Det giver dig ro på flyttedagen, og giver dig mulighed for at komme godt på plads i de nye omgivelser.

Billigt flyttefirma i København – Flyt nemt fra A til B

Selvom vi er et billigt flyttefirma i København, går vi aldrig på kompromis med service og kvalitet. Vi flytter i hele København og Sjælland – ja, faktisk dækker vi hele Danmark, og vi flytter også gerne til og fra Danmark. Uanset hvor langt du skal flytte, vil du blive mødt af et dedikeret flyttesjak, der brænder for at give dig en problemfri og effektiv flytning.

Billig transport i København, på Sjælland eller i Jylland? Få et godt tilbud på 22 56 18 82.