Effektiv erhvervsflytning i København? Oniversal hjælper dig

Står du overfor at skulle planlægge en erhvervsflytning i København? Hos Oniversal ved vi, at det kan give de fleste sved på panden! Men bare rolig – der er hjælp at hente her på siden. Hos Oniversal har vi nemlig flere års erfaring med firmaflytning og domicil flytning i København og på resten af Sjælland. Vi er koordinatorer til fingerspidserne, og vi sørger for at hele processen fra start til slut kommer til gå som smurt. Virksomheden kan med andre ord være sikker på en effektiv flytning uden slinger i valsen.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din erhvervsflytning? Så er du meget velkommen til at ringe til os på 22 56 18 82. Vores kompetente flyttekonsulenter sidder klar til at rådgive dig om den bedste løsning. Husk, at vi også meget gerne kommer ud og beser opgaven, så vi har et overblik over omfanget.

Referencer indenfor erhvervsflytning:

  • Crafted By

  • Hackstage IVS

  • KBH Kiosk

  • Yume CPH ApS

  • Playground ApS

  • Bike Crow CPH ApS

Kom hurtigt videre med en professionel erhvervsflytning i København

Med et professionelt flyttefirma i ryggen ved erhvervs- og domicilflytning i København, får du en effektiv flytning, der går mindst muligt ud over virksomhedens opgaver. Det betyder, at dine ansatte hurtigt kan komme på plads i de nye omgivelser og genoptage arbejdet. Et andet plus er, at du ikke overbelaster virksomhedens medarbejdere, når tunge skriveborde osv. skal flyttes fra en lokation til en anden.

Vi håndterer altid inventaret med stor forsigtighed og respekt, og vi sørger for at skrøbelige genstande – såsom IT-udstyr – pakkes forsvarligt ned. Vi er naturligvis også gerne behjælpelige med at opsætte skriveborde og IT-udstyr igen, så hele virksomheden hurtigt kan komme på plads.

Skræddersyet løsning til firmaflytning i København

Vi er et fleksibelt flyttefirma, der meget gerne sammensætter en løsning, der er tilpasset dit firmas flyttebehov. Derfor kan du vælge alt fra en enkelt flyttemand til en helt sjak og flere flyttebiler.

Ring til os på 22 56 18 82 og hør mere om dine muligheder med os i forbindelse med erhvervsflytning og domicilflytning i København.